Inspirerende borddækninger til sæsonens fester

Inspirerende borddækninger til sæsonens fester

Skab en smuk og mindeværdig borddækning til forårets - og sommerens festlige lejligheder. Gør rammen om din fest imponerende med enkle, budgetvenlige tips og farverige idéer. Uanset om det er til den store festmiddag eller til den mere intime sammenkomst derhjemme, har vi alt hvad du behøver for at skabe en uforglemmelig ramme for din fest.

Farvepaletter og temaer

Måske har du allerede besluttet dig for farven og teamet til din fest, ellers kan du finde nogle farverige forslag. Farvepaletten er alt afgørende, når du arbejder dig frem mod det helt perfekte udtryk - og sikre et elegant udtryk.Den afdæmpede: Skab en drømmende atmosfære med bløde pastelfarver som lyserød, mintgrøn og lys lilla. Match farverne på tallerkener, servietter og dekorationer for en sammenhængende æstetik.

Det sommerlige: Giv din fest en tropisk følelse med farver som turkis, koral og solgul. Tilføj eksotiske blomster og grønne planter for at fuldende looket.

Den farverige: Hvis du kan lide at eksperimentere, skal du gå efter en palette med stærke farver som dyb blå, rav og smaragdgrøn. Disse farver kan skabe et sofistikeret udtryk med dybde.  

Budgetvenlige hacks til en effektfuld borddækning

At skabe en imponerende borddækning behøver ikke at sprænge budgettet. Her er nogle smarte hacks:

Less is more: Vælg et farvetema og gå så på opdagelse i Basic & More's interiør afdeling, hvor du finder et stort udvalg af interiør. Udvælg enkelte vaser og lysestager - som kan pryde detaljerne på bordet. Gå på opdagelse i udvalget her, eller besøg en af vores butikker for et endnu flere valgmuligheder. 

Farverige Servietter: Investér i farverige, genanvendelige stofservietter. De tilføjer straks liv og personlighed til borddækningen - og kan bruges igen og igen. Find stofservietter her

Naturlige elementer: Gå på opdagelse i din naturen og finde grønne grene, blomster og små sten, som kan bruges som dekorationer. Naturlige elementer tilføjer friskhed og en unik charme til bordet.

Flot og farverig keramik: Keramik kan virkelig løfte din borddækning. Vælg keramik i forskellige farver og mønstre for en eksotisk og livlig atmosfære. Husk at holde fast i dine grundlæggende farver, for at sikre den røde tråd og elegant borddækning. Se udvalget af prisvenligt og unikt keramik her.

Lad kreativiteten blomstre

I virkeligheden er der ingen begrænsninger, når du skal dække et flot bord til din fest. Det er kun kreativiteten der sætter grænser! 

Det vigtigste er, at borddækning afspejler dig og din fest. Uanset om det er en afslappet grillaften i baghaven eller en sofistikeret sommerfest, så husk at have det sjovt og nyd processen med at skabe en mindeværdig oplevelse for dine gæster.

Lad os sammen fejre foråret og sommeren med farverig keramik, kreative temaer og uforglemmelige øjeblikke!

 

Vi vil så gerne være med - og se hvad du finder på!

Del dine bedste borddækninger med os på instagram ved at tagge @basic_andmore med #basicandmoreborddækning - og fortæl om dine bedste hacks.