Returnering

Returnering:

Ønsker du at returnere din ordre, kan du enten henvende dig i en af vores butikker, eller sende ordren retur uden unødig forsinkelse senest 14 dage efter du har modtaget dine varer.

Du skal selv stå for betaling af returfragten. Ved køb af returlabel gennem vores returportal fratrækkes returomkostninger fra det tilgodehavende beløb (returomkostningerne kan afhænge af pakkens vægt).
Du har også mulighed for at returnere varen i en fysisk butik. Læs mere under "Returnering i fysisk butik" længere nede.

Køb returlabel her

Ved returnering er du selv ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Dertil skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer selv risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

*Madvarer byttes ikke grundet hygiejniske årsager.

Varens stand ved returnering:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Altså kan du prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Refundering:
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur, hvortil fragtomkostninger vil blive fratrukket beløbet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Tilbagebetaling gennemføres til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelsesret:
Basicandmore.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget i. Forsegling på emballagen må ikke være brudt, og varen skal være i original og intakt stand. Brugte varer tages ikke retur. 

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Desuden er det dig, som bærer risikoen, når du sender en vare retur til os. Du kan selv vælge om du ønsker at betale for fragt til vores lager, eller returnere varen(e) i en af vores butikker.

Fortrydelse af en vare skal anmeldes til os pr. mail på info@basicandmore.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Fortrydelse af et køb skal sammen med en returforsendelse også anmeldes til os senest 14 dage efter købet.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Delvis fortrydelse: 
Indenfor dine 14 dages fortrydelsesret kan du vælge at fortryde dele af din ordre. I så fald returneres varen(e) for din egen regning. Der refunderes kun varens pris, og ikke fragt. 

 

Returnering i fysisk butik:
Hvis du ønsker at returnere din vare i en fysisk butik, skal du medbringe dit ordre nr.
Beløbet refunderes til den betalingsmetode der er anvendt til at købe varen (kan eksempelvis være kort eller gavekort). Der kan gå op til 5 bankdage inden beløbet er krediteret. Eventuel fragt vil ikke blive refunderet, selvom du refunderer hele din ordre.