DIY: 6 smarte husmoderråd

DIY: 6 smarte husmoderråd

Her er 6 effektive og smarte husmoderråd, der vil hjælpe dig med at holde dit hjem friskt og pænt. Disse enkle tips er nemme at implementere og kan give dit hjem det ekstra pift, det fortjener. Gå på opdagelse og lad dig blive inspireret!

 

1. Duftposer i dit klædeskab

Hold dit tøj frisk og velduftende ved at placere nogle små duftposer i dit klædeskab derhjemme. Det er meget simpelt og giver dit tøj en dejlig ren duft.

2. Mirakelsvampe til at rengøre dine sko

Brug mirakelsvampe til hurtigt og effektivt til at fjerne snavs og pletter fra dine sko. Det er virkelig nemt og giver dine sko et friskt pust.

3. Forny dine skærebrætter med olie

Forlæng levetiden med dine træskærebrætter ved regelmæssigt at behandle dem med noget madolie. Det beskytter træet og forhindrer, at det tørrer ud og revner. 

4. Hårlak på pampasgræs

Sprøjt hårlak på pampasgræs for at forhindre, at de ”fælder” og mister deres form. Det er med til at holde dem smukke og dekorative i længere tid.

5. Optimer dine tekstilers sugeevne

Put dine nye tekstiler såsom viskestykker og håndklæder i en balje med vand. Lad dem ligge i koldt vand i 24 timer, da det er med til at optimere deres sugeevne efterfølgende.

6. Slib din keramik som har små skønhedsfejl

Fjern små ridser og skønhedsfejl fra din keramik ved forsigtigt at slibe dem med fint sandpapir. Det kan beskytte dit bord, så det ikke laver mærker.