Bliv klar til sæsonen: Foråret banker på døren

Bliv klar til sæsonen: Foråret banker på døren

Når det kommer til at forvandle dit hjem til et forårsoase, er det godt at overveje, hvordan du kan indfange de nyeste trends uden at sprænge budgettet. Fra en lysere farvepalette til naturlige materialer og organiske former, er der mange måder at opdatere dit hjem til foråret uden at bruge en formue.

Hvis du ønsker at opfriske dit hjem med de nyeste forårstrends, er her nogle tips og tricks, der kan gøre processen både overskuelig og sjov.

Pasteller der giver farveglæde

Foråret bringer en følelse af fornyelse og håb, og dette afspejles i farverne, vi ser i mode og indretning. Gå efter blide pasteller som gule, grønne, og blå for at skabe en lys og luftig følelse i dit hjem. Mal for et eksempel dine vægge i flotte farver med maling fra Color Stories, som forhandles i Basic & More.

Naturmaterialer

Naturmaterialer som træ, rattan, og bambus er alle populære valg til foråret. Disse materialer tilføjer en organisk følelse og bringer naturen indenfor. Tænk på at tilføje planter og blomster, eller endda kunstige planter, til at give dit hjem en frisk og grøn atmosfære. 

Organiske former

Forårets tendenser inkluderer bløde og organiske former, der skaber en afslappet og hyggelig atmosfære. Kig efter vaser med finurlige former, lysestager i forskellige farver eller boligtekstiler med flotte mønstre.

Praktisk og pyntende opbevaring

Opbevaring er altid en udfordring i ethvert hjem, men med forårstrends som minimalisme og lette materialer, er der mange muligheder for at organisere og opbevare dine ting på en stilfuld måde. Kig efter opbevaringsløsninger i lyse farver og lette materialer som flet eller plastik.

Print og naturmotiver

Blomsterprint og naturmotiver er altid populære i foråret, og de er en nem måde at opdatere dit hjem til sæsonen på. Prøv at tilføje puder, tæpper, eller endda tapet med disse mønstre for at give dit hjem et friskt og forårsklart look. Se det store udvalg af boligtekstiler hos Basic & More.

Hos Basic & More har vi et bredt udvalg af bolig og interiør til fordelagtige priser, så du kan opdatere dit hjem til foråret uden at sprænge budgettet. Fra interiør, kunstige planter, til  opbevaring og tekstiler, har vi alt hvad du behøver for at skabe en let og luftig forårsstemning i din indretning.

Besøg os i en af vores butikker eller på online.